ŐSZI & TÉLI TURI HAUL

Ruhavásárlás másodkézből? Naná! 

A tökéletes kikapcsolódásnak tartom egy kimerítő nap után, meg amúgy is. Ez a délutáni program könnyen felér nálam egy meditációval. A pillanat amikor elengedek mindent, és csak úgy vagyok. Zenét hallgatok, útközben kávézok egyet és bejárom a kedvenc használtruha üzleteimet. Ti szoktatok másodkézből vásárolni? Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok a témáról! 

Nem is húznám tovább a szót, megmutatom nektek hogy milyen kincsekre szoktam lelni egy-egy ilyen “kirándulás” során. Ha már fontolgatjátok egy ideje hogy belevágtok ti is, itt a jel, hogy tegyétek! 

Budapesten különböző árkategóriájú használtruha-és vintage üzletek közül tudtok választani, kezdve a pár száz forintos üzletektől (Humana, Humana Vintage, Cream, Háda, Emily’s..) egészen a ‘drágább’ kategóriákig (Ludovika, Retrock, LoveBug, Szputnyik..). Az utóbbiakat nagyon ritkán látogatom, mert vannak már kedvenc helyeim, amiket imádok! 

A legutóbbi nézelődésem során szuper kis őszi darabokra leltem, színvilágban pedig mindig ezekhez ragaszkodom: fehér, fekete, szürke, bézs és a barna. Ezúttal 6 felsőt és 1 kistáskát mutatok be nektek:

1. Az egyik kedvenc darabom ez a pihe-puha garbós felső, lassan egy éve megvan. Ha jól emlékszem körülbelül 1200 Ft lehetett. Tökéletes!     

2. Nagyon különlegesnek tartom ezt a felsőt, imádom a V-nyakú kivágást és a fekete részleteket az újjak végén és kivágás körül. Meleg és könnyen kombinálható, igazi főnyeremény! A Humanában vettem, 500 Ft-ért. 

3. Ezt a bézs felsőt is a Humanában vettem, még valamikor szeptember elején. Tökéletesen passzol ehez a fehér inghez, de magában is szeretem hordani. Szintén 500 Ft volt. 

4.  A változatosság kedvéért még egy bézs felső, hih 🙂 Szintén a Humanából, 500 Ft-ért. Ritkán hordok ősszel/télen szűk felsőket, de ez valamiért nagyon megtetszett. Szeretek gyűrűket hordani, és a felső ujján lévő részletek pedig nagyon szépen kiegészítik őket. A képen látható táska egy régebbi darab, talán egy éve találtam rá a Cream-ben, 1200 Ft volt. Szerelem első látásra! 

5. A végére pedig egy laza szürke pulcsi a Cream-ből, 500 Ft volt. Bőrkabáttal és farmerrel szoktam kombinálni. Nagyon szeretem!

Nektek melyik lett a kedvencetek? 

Mana <3

This Post Has One Comment

  1. Alaposan felcsigáztad az érdeklődésem. Ezek szerint, ahogyan a képek is mutatják, nagyszerű dolgokat lehet ilyen helyeken találni, megéri turkálni egy kicsit. Nagyon élveztem a könnyed szöveget, olyan mint az őszi szellő, a képek viszont csodálatosak, a model és a fényképész is, nagyszerűt krealt. Gratulálok 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Close Menu
Scroll Up